Página principal

Estem encantats d'anunciar la setena edició de la nostra estimada carrera "RUN 4 ELA".

Aquest esdeveniment anual ha esdevingut un punt de referència a les Illes Balears per a corredors i amants de l'esport que volen unir-se per una causa important. La "RUN 4 ELA" és molt més que una simple cursa; és una oportunitat per a la comunitat de les Balears de mostrar la seva solidaritat i suport a aquells que lluiten contra l'Esclerosi Lateral Amiotròfica.

Detalls de l'Esdeveniment:

 • Data: 11 de novembre de 2023
 • Lloc: Universitat de les Illes Balears (UIB). Punt de sortida Escola de turisme. (diferent a l'any passat) https://maps.app.goo.gl/6rBMDKzT9hTwHuEq7
 • Distàncies:
      • 5,5km amb crono
      • 2,5km cursa popular
      • Cursa dels infants

La "RUN 4 ELA" és una oportunitat única per gaudir de l'esport i, a més, tot el que aconseguim a través d'aquest esdeveniment es destina íntegrament als usuaris afectats dins les nostres illes.

Per què has de participar?

 1. Solidaritat: Unir-se a "RUN 4 ELA" és una manera concreta de mostrar el teu suport als pacients d'ELA i les seves famílies.
 2. Salut: La carrera és una oportunitat per córrer o caminar, mantenir-te actiu i fomentar un estil de vida saludable.
 3. Comunitat: Connecta amb altres persones compromeses amb la causa i fes amics nous mentre compartiu la vostra passió per córrer.

La nostra setena edició promet ser més emocionant i significativa que mai, amb premis pels guanyadors, i una rifa solidària que ocuparà el darrer lloc a l'esdeveniment.. Et convidem a unir-te a nosaltres i ser part d'aquest moviment que pot canviar vides.

Conta'ns la teva història: Si tens una història personal relacionada amb l'ELA o una raó especial per participar en aquesta cursa, ens agradaria sentir-la. Fomentem la comunitat i la solidaritat compartint les històries de les persones que fan que aquest esdeveniment sigui extraordinari. Si desitges compartir la teva història, envia'ns un missatge i podrem destacar-la a les xarxes socials i en els nostres materials promocionals.

Crea impacte: Cada passa compta. Uneix-te a nosaltres i correm per aquells que no poden. La ELA és una malaltia devastadora, però junts podem fer la diferència.

Aquest any, la teva participació és més important que mai. Ajuda'ns a fer de la VII Edició de la Carrera "RUN 4 ELA" un èxit rotund i un testimoni de la força i la solidaritat de les Illes Balears.

Per a més informació sobre com registrar-te, les rutes i els horaris, si us plau, visita el nostre lloc web oficial o les nostres xarxes socials. No oblidis compartir aquest esdeveniment amb amics, familiars i coneguts per arribar a tanta gent com sigui possible i fer que aquesta edició sigui inoblidable.

Gràcies per ser part de la nostra causa i esperem veure't a la línia de sortida el dia 11 de novembre!

 run4ela 2023