Página principal

Ens plau expressar la nostra profunda gratitud a tots aquells que han contribuït a la setena edició de la RUN 4 ELA el passat 11 de novembre. Ha estat una jornada emotiva, marcada per la solidaritat i el suport incondicional de tots els 250 participants, una xifra que augmenta en més d'un 60% en respecte a la participació de l'any passat.

Per començar, volem donar les gràcies als nostres voluntaris, sense els quals aquesta jornada no hauria estat possible.

També volem agrair als patrocinadors i col·laboradors per la seva generositat i suport continu. Gràcies a la vostra contribució, hem aconseguit créixer i arribar a més persones, fent que aquesta jornada sigui un èxit.

Per últim, però no menys important, volem expressar el nostre agraïment als assistents. La vostra presència i participació han creat un ambient especial i carregat d'esperança.

Compartir amb tots vosaltres la generosa quantitat que aconseguirem recaudar, sent la mateixa una total de 4.640€; sense oblidar-nos de tota la visibilitat que de cada vegada anam sumant i guanyant.

Continuarem treballant per fer front a la ELA i per millorar la qualitat de vida de les persones afectades. Gràcies a tots per ser part d'aquesta jornada inoblidable.

 

 

run4ela2023 min 1